Tillbaka till sökningen

Säljare

Aktuell Hållbarhet vill nu utöka sitt säljteam med en seniorsäljare som behärskar komplex försäljning och brinner för hållbarhetsfrågor. 

Vem vi söker

Vi söker en ambitiös och driven person med några års säljerfarenhet och ett starkt hållbarhetsintresse. Som säljare hos oss kommer du att erbjuda kunderna inom hållbarhetssektorn branschens bästa kommunikationslösningar med primärt fokus på events, men även print och digitalt.

Du är van att förhandla och göra affärer med kunder på höga positioner (miljö- och hållbarhetschefer, marknadschefer och företagsledare) där du utifrån en bra behovsanalys kan föreslå en relevant kommunikationslösning.

För att vara en framgångsrik toppsäljare tror vi att du:

  • Är lyhörd och genuint intresserad av att hjälpa dina kunder
  • Några års erfarenhet av komplex försäljning
  • Har ett starkt intresse för hållbarhetsfrågor
  • Har en positiv attityd och vilja att lyckas
  • Är ambitiös och vill göra affärer
  • Har roligt på jobbet

Hos oss ingår du i ett team av säljare och en säljande försäljningschef som stöttar dig med kompetens och utbildning. Vi jobbar tillsammans för att nå gruppens gemensamma mål, men du förväntas ta ansvar för din personliga budget, och göra det som krävs för att ta dig hela vägen fram.

Önskvärd personlighet

Det är viktigt att du brinner för hållbarhet och försäljning. Rollen kräver att du har en stark egen drivkraft i kombination med nyfikenhet och engagemang.  Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift och är en god kommunikatör. Du gillar ett högt tempo och kan hantera flera parallella projekt ända in i mål. 

Övrigt

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning. Tillträde så fort som möjligt.

Aktuell Hållbarhet är Sveriges ledande media- och kunskapsföretag inom hållbar utveckling. Bolaget ingår i Bonnier Business Media tillsammans med varumärken som bl a Veckans Affärer, Resumé och Dagens Medicin. Vi hjälper dagligen proffs och beslutsfattare att i sin yrkesroll fatta kloka beslut i omställningen till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att förse dem med nyheter, analyser, kunskap, utbildningar, konferenser och karriärtjänster av högsta kvalitet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Media720. 

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lisen Sellén på 070 989 0110 eller Kenny Hallberg på 070 557 06 67.

Relaterade jobb