Tillbaka till sökningen

Livadministratör

Hjerta Kiruna - Norrfinans Livförsäkringar AB söker en Livadministratör

Hjerta Kiruna – Norrfinans Livförsäkringar AB – bedriver sedan 1991 verksamhet i Norrbotten från våra lokala kontor i Kiruna och Luleå. Vi ingår i Hjerta som är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Hjerta har idag är ca 210 rådgivare på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

I rollen som Livadministratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som löpande förvaltning, skötsel av kunder, fullmaktshantering, och bistå förmedlare genom att förbereda rådgivningsmöten. Du kommer också att medverka vid vissa kundbesök. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra rådgivare, försäkringsbolag och kunderna.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, arbetar självständigt och är noggrann och strukturerad. Du har hög etik, och moral samt god organisationsförmåga. Du har ett stort engagemang för administrativa arbetsuppgifter, och utför dem med hög kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med kund samt samarbetspartners är det viktigt med ett trevligt sätt och bemötande. Du ska ha arbetat minst 3 år inom försäkringsbranschen, det är meriterande om du har arbetat på ett försäkringsmäkleri.

Du erbjuds

Är du rätt person för oss, erbjuds du en självständig roll inom ett väletablerat förmedlarhus med marknadens ledande produkter och med mycket gott renommé. Du får fast lön samt möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid, och vi sitter i trevliga lokaler.

På Norrfinans Livförsäkringar AB ser vi våra medarbetare som vår värdefullaste tillgång och vill att du ska må bra och trivas hos oss. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och andra förmåner. Självklart omfattas din anställning av tjänstepension och försäkringar mm.

Mejla din ansökan till Ewa Attefors-Palm, ewa.attefors@hjerta.se senast den 15 maj. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten kontakta Göran Fjällborg, VD på Hjerta Kiruna - Norrfinans Livförsäkringar AB 070-636 22 39

Relaterade jobb