Tillbaka till sökningen

Juniorsäljare till Aktuell Hållbarhet

Aktuell Hållbarhet vill nu utöka sitt säljteam med en juniorsäljare med intresse för hållbarhetsfrågor

Vem vi söker
Du är en ambitiös och lyhörd person som älskar telefonförsäljning och har ett starkt hållbarhetsintresse. Som säljare hos oss kommer du att erbjuda kunderna inom hållbarhetssektorn branschens bästa kontaktytor med primärt fokus på events, men även print och digitalt.

Personerna du förhandlar och gör affärer med sitter ofta på höga positioner så som miljö- och hållbarhetschefer, marknadschefer och företagsledare. Det är med andra ord spännande och duktiga personer du får i ditt nätverk.

Hos oss ingår du i ett team av säljare och en säljande försäljningschef som stöttar dig med kompetens och utbildning. Vi jobbar tillsammans för att nå gruppens gemensamma mål, men du förväntas ta ansvar för din personliga budget, och göra det som krävs för att ta dig hela vägen fram. Om du har erfarenhet av försäljning och/eller hållbarhetsfrågor är det meriterande, men inget krav.

För att vara en framgångsrik toppsäljare tror vi att du:

  • Är lyhörd och genuint intresserad av att hjälpa dina kunder
  • Har kunskap om eller intresse för hållbarhetsfrågor
  • Har en positiv attityd och vilja att lyckas
  • Är ambitiös och vill göra affärer
  • Har ett stort eget driv
  • Har roligt på jobbet

Önskvärd personlighet
Det är viktigt att du brinner för hållbarhet och försäljning. Rollen kräver att du har en stark egen drivkraft i kombination med nyfikenhet och engagemang. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du gillar ett högt tempo och kan hantera flera parallella projekt ända in i mål.

Övrigt
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning. Tillträde så fort som möjligt

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Media720 och för att göra det så lätt som möjligt skickar du ditt CV eller din LinkedIn-profil till lisen.sellen@media720.se. Skriv "Juniorsäljare Aktuell Hållbarhet" i ämnesraden.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lisen Sellén på 070 989 0110 eller Kenny Hallberg på 070 557 06 67.

Bildresultat för media 720

Aktuell Hållbarhet är Sveriges ledande media- och kunskapsföretag inom hållbar utveckling. Bolaget ingår i Bonnier Business Media tillsammans med varumärken som bl a Veckans Affärer, Resumé och Dagens Medicin. Vi hjälper dagligen proffs och beslutsfattare att i sin yrkesroll fatta kloka beslut i omställningen till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att förse dem med nyheter, analyser, kunskap, utbildningar, konferenser och karriärtjänster av högsta kvalitet.

Relaterade jobb