Tillbaka till sökningen

Försäkringsförmedlare SAK Gruppförsäkring/Affinity

Vårt koncept inom gruppförsäkringar fortsätter att växa kraftigt och vi behöver förstärkning med en serviceinriktad försäkringsförmedlare till vårt Växjökontor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som kundansvarig försäkringsförmedlare för några av våra gruppförsäkringskonton och din uppgift blir att utveckla våra kundrelationer för att skapa lönsamhet både för dig själv och företaget. Dina arbetsuppgifter innefattar försäkringsrådgivning, försäkringsadministration och kontakter med våra kunder och försäkringsbolag. Vi erbjuder dig en möjlighet att påverka din vardag, men också vår verksamhet i stort.

Vem är du?
För att trivas hos oss gillar du att ta ansvar och egna initiativ. Du är ödmjuk, social, utåtriktad och noggrann i alla kontakter och affärer. Du drivs av att utvecklas i din arbetsroll och tar enkelt kommando i kundrelationer. Självklart delar du vår gemensamma värdegrund.

Kravprofil
Vi ser det som meriterande med erfarenheter och utbildning inom försäkringsbranschen, gärna försäkringsdiplom - skadeförsäkring via IFU eller motsvarande. Men du kan lika gärna vara en person som i övrigt tror dig passa in i vårt team, du är driven och som ser den här tjänsten som en möjlighet och början på en karriär i försäkringsbranschen. Ifall du är den vi söker, bekostar vi den utbildning du behöver för tjänsten.

Anställning
Tjänsten är minst 80% av en heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Personalbyrån.
För mer information om tjänsten kontakta Göran Lindahl på 070-9728800. Ansökan sänder du snarast, dock senast den 26 januari till ansokan@personalbyran.se.
Märk din ansökan med "Försäkringsförmedlare SAK Gruppförsäkring/Affinity". Ansökningar och kontakter med Personalbyrån behandlas konfidentiellt.

Relaterade jobb