Tillbaka till sökningen

B2B-säljare

Säljare B2B - Stockholm

Är du redo för nästa utmaning? Nu har du möjligheten att ta nästa steg i karriären hos oss på Office Management då vi söker B2B-säljare.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen, från att boka dina egna möten till att hitta lösningsförslag, offerera, förhandla, komma till avslut och vårda och utveckla din kundstock. På Office Management arbetar vi bara med långsiktiga avtal och relationer och därför är relationsbyggnaden en viktig del av ditt arbete. Vi arbetar strukturerat med tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas.

Kvalifikationer och egenskaper
Tidigare erfarenhet av B2B försäljning är meriterande men det viktigaste är att du som person vill satsa hundraprocentigt på att bli en riktigt bra säljare. Stor social kompetens, energi och fokus är nyckelegenskaper och något som behövs för att lyckas i denna roll. På Office Management arbetar säljare som brinner för sina kunder, har viljan att göra karriär och som håller ett högt tempo och har en positiv inställning. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder

  • Ett specialutformat utbildningsprogram, OM Business Academy, designat för att ge dig de absolut bästa verktygen för att lyckas med din försäljning.
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Garanti- och provisionsbaserad lön

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Koncernen Office Management kännetecknas av framåtanda och fortsätter att expandera i Sverige, Norge och Finland med siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. Office Management har idag cirka 470 anställda och omsatte över 1,2 Miljarder 2016.
Vi är övertygade om att ett välmående företag börjar med välmående medarbetare; mänskliga möten är avgörande för en dynamisk arbetsplats som främjar idéer – och framgång. Frihet och ansvar, personlig utveckling och möjlighet att påverka, är också viktiga värden. Hos oss får du allt och lite till. Välkommen!

Relaterade jobb