Tillbaka till sökningen

Sales Controller med känsla för affären

Sales Controller med känsla för affärenDet går bra för SJR och vi fortsätter att växa. Vi söker nu till en av våra kunder en erfaren Sales Controller som kommer att bli en nyckelspelare i den fortsatte utvecklingen inom sälj och marknad. Vår kund har ett långsiktigt behov och rollen är därför tänkt att övergå i en direkt anställning hos kunden.

Vill du bli en del av ett internationellt och expansivt företag i en nydanande och spännande bransch? Vill du samtidigt arbeta i en nyckelroll med att driva, utmana och definiera nya affärer och marknader? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Dina arbetsuppgifter
Utifrån en gedigen förståelse av försäljning, marknad och produktionskostnader kommer du att äga forecast processen och följa upp och analysera marginaler, prisavvikelser, tillväxtmöjligheter och effekter av rabatter men även optimering av produktsegment och marknadsområden. Du driver arbetet med prissättning utifrån gedigna analyser av segment och kundgrupper och i detta arbete blir erfarenhet av liknande uppgifter mycket viktig. Dina stakeholders kommer i huvudsak att befinna sig på IT sidan och förutom erfarenhet av Axapta och Qlickview kommer din skicklighet i Excel att bli en framgångsfaktor.

Du som person
Som person är du snabb i både tanke och handling, analytisk och mån om helheten men samtidigt stark i din kommunikation och bra på att inge förtroende och få andra med dig i dina resonemang. Givetvis är du både strukturerad och noggrann och van att axla både ansvar och stora informationsmängder.

Din bakgrund
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men erfarenhet av liknande arbete är nödvändigt. Vi tro även att du har en universitetsutbildning även om det inte är ett krav. För att kunna hantera rollen är det dock en förutsättning att du talar och skriver både svenska och engelska samtidigt som det är starkt meriterande med erfarenhet av arbete och relationer i en internationell miljö.

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka om du tycker att rollen verkar intressant. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten på 0766-47 16 14. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Välkommen!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.


Tomas Vinnersten
0766-47 16 14
Chef Konsultverksamheten, Malmö
Tomas Vinnersten

Relaterade jobb