Tillbaka till sökningen

Redovisningsekonom till internationellt företag

Redovisningsekonom till internationellt företagÄr du en duktig redovisningsekonom? Har du ett starkt driv och skinn på näsan? Är du van vid internationella kontakter och att arbeta på engelska? Då har du hittat rätt uppdrag!

Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du är säker i din redovisning och har lätt för att lära dig nya saker. Du är van vid att instruera och kommunicera och är tålmodig till sättet. Du är van vid storbolag och dess rutiner och har god förståelse för danska. Tidigare erfarenhet från SAP är ett plus.
Hos vår kund blir du en del av ett ungt, drivet gäng som brinner för sitt jobb. Du kommer att ingå i ett mindre redovisningsteam om 4 personer och kommer att sitta i trevliga lokaler i Malmö. För rätt person finns det möjlighet att sedan bli rekryterad av kunden.

Arbetsuppgifter

  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Månadsavstämningar
  • Behjälplig vid årsbokslut
  • Mycket internationella kontakter

Lämplig bakgrund
Du har någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna en akademisk utbildning. Du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är självständig i ditt arbete och uppvisar ett driv och en kommunikativ förmåga utöver det vanliga.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.


Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Cathrine Wiberg
040-665 51 09
Konsultchef, Malmö
Cathrine Wiberg

Relaterade jobb