Tillbaka till sökningen

Senior Group Controller

Vi söker en group controller till vår kund. Det är ett interimsuppdrag på ca 6 månader med start omgående. Du ansvarar för den finansiella rapporteringen och cash controlling på nordisk koncernnivå. I den finansiella rapporteringen ingår rapportering, finansiell uppföljning och analys samt arbete med budget och prognos till moderbolaget. Du rapporterar direkt till företagets CFO.

Vad innebär rollen?

  • Planering och ledning av arbetet inom group controller funktionen
  • Finansiell rapportering, uppföljning och analys av nyckeltal
  • Cash controlling
  • Budget och prognos
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer
  • Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom redovisning och flera års erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i koncernredovisning och det är en stor fördel om du rapporterat till utländskt moderbolag. Du har goda kunskaper inom IFRS, god systemvana och goda kunskaper i Excel.
Som person är du analytisk, noggrann och nyfiken. Du trivs i en roll som innebär många kontaktytor och du har en god kommunikativ förmåga och är van att jobba med engelska som språk.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Kontakt
Charlotte Österlind
Konsultchef, Stockholm – Konsultuppdrag
charlotte.osterlind@sjr.se

+46 76 647 16 32

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Relaterade jobb