Tillbaka till sökningen

Försäkringsrådgivare

PP Pension söker en Försäkringsrådgivare till kundtjänst som vill vara med på vår resa mot nya höjder – Är du den vi söker? Vill du arbeta i en liten organisation med snabba beslutsvägar och med framåtandan hos en start-up? Vill du vara med på en spännande resa mot förnyelse i en ständigt föränderlig bransch? I så fall ska du arbeta hos oss. Här får du möjlighet att växa både professionellt och personligt.

PP Pension är just nu inne i en spännande fas där vi genomför många positiva förändringar för att matcha behoven i den spännande sfär som vi förser med de bästa pensions- och försäkringslösningarna: medie- och kommunikationsbranschen. Nu söker vi en säljdriven och målinriktad försäkringsrådgivare med ett nätverkande arbetssätt och en positiv attityd.

Med hög tillgänglighet möter du kunderna i den kanal som bäst matchar deras och deras arbetsgivares behov – via telefon, digitalt och fysiskt. Du kommer att arbeta proaktivt med utgående aktiviteter mot vår befintliga kundstock för att utveckla relationerna, få dem att öka sitt engagemang hos PP Pension och växa i sin relation med oss.

Arbetsuppgifter
I rollen som Försäkringsrådgivare Kundtjänst - Privat och Småföretag kommer dina arbetsuppgifter och ansvarsområden att variera. Främst kommer du ha ansvar för ingående och utgående rådgivning och försäljning via våra tre kanaler telefon, e-post och chatt.
Du arbetar med prospektbearbetning för privatkunder och småföretag med 0 - 5 anställda, där du driver och utvecklar ny affär genom att boka rådgivningsmöten per telefon samt strukturerat planerar, genomför och följer upp dessa möten.
Du har även ett ansvar för att utveckla befintliga kundrelationer med privatkunder och småföretag.
Du har ett nära samarbete med våra företagsrådgivare och privatrådgivare där rådgivningsmöten per telefon med de anställda i de företag som våra företagsrådgivare har kundansvar för är en viktig del av arbetet.
I ditt ansvar ingår även att kontakta kunder avseende flytt av pensionskapital, utgående kampanjer och besöksbokning till viss del och att representera PP Pension vid mässor och kundevent.
Du följer upp och redogör för genomförda affärer, bidrar till företagets övergripande mål, utveckling och samarbeten som skapar kundnytta, så väl internt som externt.
Du arbetar kontinuerligt med att uppfylla de kunskapskrav som ställs på dig utifrån företagets riktlinjer och gällande lagstiftning.


Personliga egenskaper

  • Du är målfokuserad och har förmåga att driva affär från start till mål
  • Du har mycket god kommunikativ förmåga, skriftligt och muntligt
  • Du är affärsorienterad och har intresse för och kunskap om individens och till viss del företagets ekonomi
  • Du är förtroendeingivande, lyhörd, engagerad och modig
  • Din förmåga att samarbeta är mycket god
  • Du är en nätverkare med mycket god social kompetens
  • Meriterande: IFU-diplom eller godkänt Swedsec-test
  • Gärna erfarenhet i motsvarande roll i försäkringsbolag, försäkringsmäkleri eller bank
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • Akademisk utbildning önskvärdFör mer information om tjänsten kontakta Marie Beck, Chef Marknad & Rådgivning, PP Pension, 070-3713366.
Din ansökan skickar du till marie.beck@pppension.se

Relaterade jobb