Tillbaka till sökningen

Interim Försäljningschef

Interim FC till Bonnier Business Media

Är du en duktig ledare som både älskar att leda andra säljare och att driva egen försäljning – då har vi jobbet för dig.

Vi erbjuder
Du får möjlighet att arbeta med välkända varumärken och kunniga och kompetenta medarbetare. Ett sammansvetsat team med en stark säljkultur och en vilja att hela tiden utveckla sig själva och erbjudandet.

Inför en kommande föräldraledighet stärker vi nu vårt team på 6 personer med en interim FC som älskar att göra affärer. Din uppgift blir att hjälpa våra kunder att nå rätt medarbetare och i din portfölj finns platsannonsering genom våra kända varumärken; Resumé, Veckans Affärer och Dagens Medicin.

Det här får du

 • Ett utvecklande jobb
 • Sälja attraktiva medieprodukter, analogt och digitalt
 • Jobba med ledande nyhetsprodukter inom media, näringsliv och medicin
 • Erfarna och drivna medarbetare och chefer
 • Löpande coachning av Media720:s konsulter

Du kommer till ett företag som har en tydlig vinnarattityd och som ligger i framkanten när det gäller kundnöjdhet. Vi kan lova dig ett roligt och utvecklande jobb som även innebär utbildningsprogram inom organisationen. Du sitter i Bonniers stora mediehus på Marieberg

Vi vill att Du som söker..

 • Älskar försäljning
 • Har ledarerfarenhet
 • Har erfarenhet av rekryteringsförsäljning
 • Är positiv, målorienterad, och drivs av utmaningar
 • Är en duktig relationsbyggare som trivs i högt tempo
 • Lockas av möjligheten att få göra affärer på daglig basis
 • Har en entreprenörsådra och gillar att utveckla nya tjänster
 • Har ett inre driv och tycker om att hantera "frihet under ansvar"
 • Har god kunskap om digital marknadsföring och digitala kanaler
 • Är en passionerad lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap

Ansök redan idag
Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickar du omgående till kenny.hallberg@media720.se märk din ansökan "Interim FC BBM". Har du kompletterande frågor kontaktar du Kenny på 08-554 205 46.

Bonnier Business Media har 120 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Varje vecka når vi över en halv miljon beslutsfattare i Sverige genom varumärken som: Veckans Affärer, Resumé, Dagens Medicin, Dagens Apotek.se, Medibas, Risk & Försäkring, Pensioner & Förmåner, Fond & Bank, Läkemedelsmarknaden, Energimarknaden, Insikt Media, Bonnier Academy, Bonnier Management 360° och Aktuell Hållbarhet.

Relaterade jobb