Fotograf: Mats Högberg, Ving

Ving vidgar vyerna – ska erbjuda fler tågresor

Möjligheten att kombinera tåg, flyg och hotell lanseras i sex områden i Europa.

Researrangören Ving utökar möjligheten att resa med tåg genom ett "One country pass". 

Det innebär en möjlighet för resenärer att på egen hand flyga till en stad och därefter resa genom landet med tågpasset "One country pass", bo på utvalda hotell och sedan flyga hem från en annan stad. Flygresorna klimatkompenseras för av Ving. 

Möjligheteten att kombinera tåg, flyg och hotell lanseras först i sex utvalda länder: Italien, Spanien, Frankrike och Benelux-länderna med Belgien, Holland och Luxemburg.

"Det känns väldigt roligt att vi så här lagom till jul kan utöka vårt breda semesterprogram med ännu ett erbjudande med tågresor. Vi tuffar på och denna gång med ett upplägg som vi tror passar betydligt fler resenärer. Det flexibla upplägget innebär att kunderna får uppleva flera resor i en med många spännande platser, häftiga storstäder och upplevelser", säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef på Ving i ett pressmeddelande.

Läs även: Petter Stordalen köper krisande Ving – "den här dealen förenar hjärta och hjärna"


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST