Fotograf: Eric Risberg/TT

Facebook sänder sin första Superbowl-reklam – 47 miljoner för 30 sekunder

Reklamen kommer innehålla framträdanden från bland annat Sylvester Stallone

Facebook ska sända sin första Superbowl-reklam som en del av More Together-kampanjen, rapporterar CNBC.

Kampanjen lanserades i maj och har Facebook Groups i fokus. Med reklamen, som kommer innehålla framträdanden från Chris Rock och Sylvester Stallone, tänker bolaget visa hur personer med olika bakgrund möts kring gemensamma intressen just genom Facebook Groups.

Att sända reklam under Superbowl är extremt åtråvärt då 100 miljoner amerikaner följer finalen. Samtidigt kostar reklamtiden enormt mycket. Variety rapporterade i november att priset för 30 sekunders reklamtid vid nästa Superbowl 2020 kommer överstiga fem miljoner dollar, motsvarande 47 miljoner kronor.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST