ANNONS

Succékonceptet - här är konferensen med mersmak

Konferens, kickoff och logi på samma plats? Här är konferensanläggningen där ditt företag har möjlighet att komma bort från stan, men samtidigt ha nära hem till kontoret. 

På Skogshem & Wijk på Lidingö finns möjligheter för både stora och små företag - men här finns även rum för den privata festen eller bröllopet. Anläggningen erbjuder mängder av aktiviteter, logi, julbord med show och mycket mer - i härligt naturskönt område på Lidingö bara ett stenkast från Stockholm stad.  

“Hos oss får du mycket för pengarna; konferens kombinerat med logi samt alla våra fantastiska aktiviteter såsom varm utomhuspool, bastu med relax, spelrum med biljard, flipperspel med mera. Givetvis bidrar de fina omgivningarna på Elfvikslandet till upplevelsen. Trots att vi bara ligger 17 minuter från Stureplan och 20 minuter från Stockholms centralstation, känns det ändå som att komma ut på landet. Vi hjälper såklart mer än gärna till med att boka bussar och det går även utmärkt att kombinera konferens eller kickoff och övernattning”, berättar Camilla Strandberg, säljare på Skogshem & Wijk. 

Läs mer om Skogshem & Wijks erbjudande och boka här!

Med några få minuter från stan och dryga halvtimmen från Arlanda, vill anläggningen erbjuda än fler mervärden, som ingår och är öppna för alla gäster – vilket skapar möjlighet för att umgås i arbetslaget och göra fler saker utanför konferenstiden. Här finns 50 lokaler, från grupprum med plats för åtta till eventarenan med plats för 550 personer till 290 bäddar och stort utbud av middagsmenyer.

”Alla mervärden som utomhuspool, bastu, flipper, tennis och minigolf – gör oss unika. Spelrummet med biljard, dart, arcadspel, fotboll- och ishockeyspel, playstation med mera är perfekt att glida in till med din eftermiddagskaffekopp och fördriva tiden eller passa på att umgås närmare med dina kollegor!”, berättar Titti Berg Mark, sälj- och marknadskoordinator på Skogshem & Wijk.

Naturnära känsla med hållbarhetstänk

Möten och konferenser för alla gruppstorlekar kan här ta plats och att komma bort från kontoret och ut i naturen är både uppskattat av medarbetarna, rogivande och framhäver kreativitet. Skogshem & Wijks anläggning fokuserar därtill mycket på hållbarhet, som blivit en stor del i företagets arbetssätt. Bakom hållbarhetstänket finns ett gäng engagerade medarbetare som trivs på jobbet - där ingen dag är den andra likt. 

“Variationen är en av de bästa sakerna med att arbeta här. Ena dagen har vi en grupp på 14 personer som har ledarskapsutbildning till att nästa dag ha 250 personer som är här för att se en ny bilmodell lanseras med avslutande middag och övernattning. Grädden på moset är att få avsluta året med våra omtyckta julfester!”, säger Camilla Strandberg.

För att utveckla hållbarhetstänket valde Skogshem & Wijk att bli helt kranmärkta – nu tror ni säker att en felstavning smugit sig in, men så är inte fallet:

”Kranmärkt betyder att vi har slutat med flaskvatten på samtliga hotell- och konferensrum. Antingen har vi kannor eller så är det direktdragen kran med filtrerat vatteni konferensrummet. I restaurangerna tappar vi själva, med eller utan bubblor. Minskningen av transporter av plast/glasflaskor är på ett år ett stort steg i miljöarbetet”, berättar Titti Berg Mark. 

Läs mer om Skogshem & Wijk och boka din konferens här!


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST