Fotograf: Unsplash

Så många iPhone 12 räknar Apple med att sälja nästa år

Apple förbereder sina underleverantörer på att förvänta sig order på över 100 miljoner av modellerna i den kommande generationen Iphone 12 nästa år.

Det rapporterar Digitimes.

För 2019 räknar Apple med att sälja omkring 80 miljoner enheter av Iphone 11 och Iphone 11 Pro. Ett skutt därifrån till en försäljningsnivå på 100 miljoner nästa år, skulle alltså innebära ett betydande lyft.

Det förväntade ökade intresset från konsumenterna har att göra med 5G-introduktionen och den ”supercykel” den väntas skapa, trots att Iphone 12 hårdvarumässigt inte väntas förnyas särskilt mycket mer än vad som varit fallet de senaste åren, skriver sajten 9to5mac.

Läs även: Iphone lockar än - nu måste Apple öka produktionen av nya 11:an


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST