ANNONS

Investera i världens största sociala nätverk för klimatet

We Don't Have Time grundades utifrån tanken att lösningen på vår tids ödesfråga behöver ett globalt socialt nätverk. Sedan starten 2017 har intresset varit stort och bolaget samlar nu över 700 000 följare och medlemmar. Den potentiella användarbasen är stor, ungefär 1 miljard klimatengagerade människor.

Nätverket har många likheter med Instagram eller Twitter men en viktig skillnad är möjligheten att skicka klimatidéer och omdömen till företag och organisationer. Fokus ligger på konstruktiv dialog snarare än protest. Ett exempel är klimatidén om elektrifierad "last-mile"-leverans av varor. Den inspirerade Mariestad kommun att skapa en hubb där alla leveranser lastas om och körs ut till skolor och vårdhem med elektriska fordon.

Nu tas nästa steg genom affärsmodellen "TripAdvisor för klimatet". Det finns ett stort intresse från företag och organisationer att kommunicera med och få feedback från sina kunder och anställda i klimatfrågan. Företag och organisationer betalar en abonnemangsavgift samt en rörlig ersättning grundad på mängden feedback.

Målsättningen är att växa till över 100 miljoner följare och medlemmar inom fem år. Under denna period ska långsiktigt stabila kassaflöden uppnås och notering på en större börslista ske. Samtidigt bidrar affärsmodellen till att omställningen till ett fossilfritt samhälle kommer igång på allvar. Vi har inte tid att vänta.

Investera för klimatet – bli delägare! Läs mer här.

Ladda hem We Don't Have Time appen här.


MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Oljeentreprenören som sadlade om - hans nya superbatteri är "90 % billigare än litium och håller upp till 40 år"
  2. ”Det är inte coolt att jobba över – det är coolt att ha balans”
  3. Strålande börsmorgon för solenergibolaget – storbanken backar
  4. Lågprishandeln trotsar butiksdöden – ”växer lika snabbt som e-handeln”
  5. I vegantrendens spår: USA:s största mjölkproducent riskerar konkurs
  1. Oljeentreprenören som sadlade om - hans nya superbatteri är "90 % billigare än litium och håller upp till 40 år"
  2. Topp 10: Nordens hetaste aktier just nu
  3. Krisen fortsätter för Löwengrip – säger upp all sociala medier-personal
  4. Bitcoinpriset manipulerades till rekordnivån
  5. "Konjunkturen redan på väg att bottna - kan vända upp igen under 2020"

För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.