Fotograf: Pressbild Sats

Gymkedjan Sats sjunker i börspremiären

Gör entré på Oslobörsen idag.

Gymkedjan Sats gör idag entré på Oslobörsen och aktien har under förmiddagen handlats mellan 22,50 och 23,20 norska kronor. Senaste avslutet skedde till 22,51 kronor vilket innebär en nedgång med 4,2 procent från teckningskursen som blev 23,50 kronor.

Teckningskursen var i sig i nedre delen av det tidigare kommunicerade intervallet 23,50-28 norska kronor.

Storägare i Sats är riskkapitalbolaget Altor och försäkringsbolaget TryghedsGruppen.


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.