Fotograf: Bertil Enevåg Ericson / TT

Här är SJ-chefens nya jobb

Net Insight utser avhoppad SJ-vd till ny vd.

TV-utrustningsbolaget Net Insight har utsett Crister Fritzson, som under måndagen meddelade att han lämnar vd-posten på SJ, till ny vd för bolaget. Crister Fritzson kommer ersätta nuvarande VD, Henrik Sund som kommer lämna bolaget under hösten, enligt ett pressmeddelande.

Crister Fritzon kommer att leda förändringresan och expansionen av Net Insight som bolaget har påbörjat och kommer att tillträda sin nya roll under första halvåret 2020. HAn har en lång erfarenhet av att leda företag inom Telecom och Broadcasting.

Dessförinnan hade Fritzon ledande befattningar inom Motorola och Allgon Systems. Fritzon har varit styrelseledamot i Net Insight sedan 2013.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST