ANNONS

Så kan du räkna hem en lyxig prestandabil

En lyxig supermiljöbil som är rolig att köra. Dessutom med en ekonomisk kalkyl som blir bättre ju mer man kör. Den eldrivna SUV:en Jaguar I-PACE, nyligen utsedd till Årets Bil, kan bli din bästa bilaffär.

Elegant, praktisk och med komfort i toppklass. Tack vare två björnstarka elmotorer helt utsläppsfri och snabb som en sportbil. Det finns många goda anledningar att välja Jaguar I-PACE när man ska köpa ny bil.

Läs mer om Årets Bil Jaguar I-PACE

Det finns även flera ekonomiska fördelar med Jaguar I-PACE. Bland annat berättigar den till en miljöbilspremie på 60 000 kronor som ägaren får utbetalt efter att ha ägt bilen i sex månader. Tack vare eldriften blir energikostnaden också betydligt billigare per mil jämfört med bensin- eller dieseldrivna modeller. Jaguar I-PACE har dessutom tre års fri service, något som också bidrar till en förhållandevis låg totalkostnad.

”Tanka” I-PACE hemma

Jaguar I-PACE kan laddas på flera olika sätt,  till exempel i en laddbox hemma eller på arbetsplatsen. I-Pace kan också snabbladdas.

Kupén i I-PACE kan värmas upp eller kylas ned innan resan påbörjas samtidigt som bilen laddar batteriet. Strömmen till detta tas då från elnätet och inte bilens eget batteri. I-PACE kan få sina programvaror uppdaterade via internet utan att behöva uppsöka verkstad.

Jaguar I-PACE har hyllats för en kompakt och muskulös design med långt axelavstånd och korta överhäng. Det gör kupén rymlig och luftig och bidrar till de fina vägegenskaperna. Med två starka elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln, är I-PACE fyrhjulsdriven. Den har fått beröm i pressen för sina stabila vägegenskaper, även i snö och modd. Med en effekt på 400 hästkrafter är Jaguar I-PACE accelerationssnabb: 0–100 km/h går på 4,8 sekunder. Vill man åka lite snålare finns ett smart Eco-läge som styr olika funktioner, till exempel ventilation, för optimal körekonomi.

Det finns alltså många rationella skäl till att titta närmare på Jaguar I-PACE. Utöver dem så är det fortfarande en äkta Jaguar med påkostade materialval och en lyxig bilkänsla. Dessutom har fabriken hög produktionskapacitet, beställer du en I-PACE nu får du den levererad redan till hösten.

Jaguar I-PACE blev nyligen utsedd till Årets Bil i Europa 2019 av juryn som består av 60 medlemmar från 23 länder. Det är ett av världens mest prestigefyllda priser.

Boka provkörning här!


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.