Fotograf: Unsplash

Fortnox rusar till ny rekordnivå – upp 170% i år

Fortnox har varit ett riktigt succébolag de senaste åren.

Affärssystembolaget Fortnox rusar på torsdagen med över 5 procent och noteras till en ny rekordnivå. Aktien är därmed upp nästan 170 procent i år.

Några nyheter från bolaget har inte framkommit under dagen som förklarar dagens uppgång.

Fortnox har varit ett riktigt succébolag de senaste åren och har levererat kvartal efter kvartal med stark tillväxt. Det har också fått aktien att skjuta i höjden till dagens nivå kring 180 kronor. Det kan jämföras med att aktien sommaren 2016 stod i drygt 14 kronor efter att konkurrenten Visma dragit tillbaka sitt bud som låg på 24 kronor per aktie. Budet i sig innebar en premie med 50 procent mot den då aktuella kursen.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST