ANNONS
Axel Enblad, vd Fakturino. Fotograf: Jacob Nordström

Nyckeln till framgång: Så hjälper de företag att optimera sin finansiering

”Hur mycket kan du få betalt för din faktura? Jämför idag!”

Det var så Fakturino startade sin verksamhet när Fredrik Ljung (grundare av Lendo och Kry) startade företaget 2012. Genom att studera marknaden upptäcktes att det fanns ett stort behov av alternativa finansieringsmöjligheter. 

För att kunna ge företag möjlighet att optimera sin finansiering - behövde något hända. Istället för att företag skulle lägga sin dyrbara tid på att själva söka runt bland banker och finansbolag så ville Fakturino sköta jobbet åt dem.

År 2013 etablerades Fakturino som första oberoende digitala aktör på marknaden att konkurrensutsätta Sveriges ledande banker och finansinstitut mot varandra. Det gjorde att företagen istället kunde få buden till sig via Fakturinos digitala plattform, helt utan kostnad.
                                   

“Nyckeln till vår framgång har varit att vi är duktiga på att lyssna på vad företag vill ha samt att vi sitter på mycket kunskap själva. Företagen har ett stort förtroende för oss och vet att de kan vända sig till oss för att få hjälp. De känner en trygghet i att vi kommer få företaget att optimera finansieringen mer än om de försöker på egen hand”, berättar Axel Enblad, vd på Fakturino.

Idag är Fakturino en del av Bonnier News och fortsätter att arbeta för att hela tiden förbättra företagares förutsättningar för att driva och utveckla företag med god tillväxt. Via Fakturino kan ni jämföra själva, prata med experter samt få tips och råd för hur ni som företag ska agera för att kunna fortsätta växa. 

Använd rätt finansiering - starta en jämförelse och optimera finansieringen för ditt företag idag!


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST