Fotograf: Hasse Holmberg/TT

Hälsorevolution: Min Doktor öppnar kliniker vid Ica-butiker

Nätläkaren Min Doktor öppnar ett 80-tal butikskliniker.

I slutet av förra året köpte Ica:s dotterbolag Apotek Hjärtat 42 procent av Min Doktor och sköt även till 335 miljoner kronor. Nu ska Min Doktor öppna ett 80-tal butikskliniker vid flera stora Ica-butiker, skriver Market.

Min Doktor, som tidigare bara funnits online, har tolv mottagningar men från och med 2020 planerar de att öppna 10-15 kliniker om året.

På mottagningarna finns det sjuksköterskor på plats som bland annat kan hjälpa till med lättare sjukdomar, lägga om sår, ta bort stygn och förnya recept. Läkare kommer också finnas tillgängligt på videolänk.

Min Doktor fokuserar nu på att expandera. Nätläkaren kommer använda allt mer digital vård som är anpassad för individen.

Läs även: Min Doktor redovisar en förlust på 329 miljoner kronor för 2018

 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST