Nya stora driftstörningar för Tele2

Måndagens driftstörningar för Tele2 är tillbaka på tisdagsmorgonen, uppger teleoperatören.

Tele2 har haft driftstörningar under det senaste dygnet, driftstörningar som återkom under tisdagsmorgonen efter att först ha uppstått på måndagseftermiddagen, skriver teleoperatören i ett pressmeddelande.

Tele2:s tekniker arbetar med att lösa det problem som orsakat stora störningar för telefonitjänster för både privat- och företagskunder, som har särskilt svårt att nå fram till andra operatörer.

"Sedan cirka 09.00 idag har vi åter samma störning på våra telefonitjänster i Sverige /.../ Tele2 ser allvarligt på detta och arbetar intensivt för att åtgärda felet så snart som möjligt", skriver Tele2.


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.