ANNONS

Avslöjar vem som tar över podden - “Skulle beskriva mig som en kameleont”

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi möta Kristina Vallins nya poddpartner. Efter mycket sökande efter ersättaren till Johan Segergren har hon äntligen funnit den person som gör duon komplett. Lyssna på historien om hur han tidigt fick sitt intresse för människor, som senare kom att forma hans karriär.

Vad gjorde dig till den där är idag? Frågar Kristina filosofiskt.

“Om jag ska definiera något i mitt liv så var det när mina föräldrar separerade när jag var 7 år. Jag flyttade från Uppsala med min mor till Säter i Dalarna, medan min far flyttade med min bror till Stockholm. Jag tillbringade större delen av min uppväxt pendlandes mellan Stockholm och Säter", säger Hakim och fortsätter:

"Mina föräldrar drev en kursgård så där någonstans blev jag indoktrinerad i mötet med människor. Kurserna var för personer som hade gått igenom olika kriser, med långtidssjukskrivning som följd. Fokus låg på självkännedom och deltagarna bodde veckovis hos oss. På så sätt blev jag van vid att möta främlingar och det gjorde mig trygg och bekväm med sociala situationer.“

Kristina Vallin & Hakim Rudels

Vad har du utvecklats till ett för socialt djur genom det här? 

“Jag tror att det här var liksom startpunkten, men jag skulle beskriva mig som en kameleont. Jag har ofta lätt att förhålla mig till olika typer av människor och situationer. Jag tänkte inte på det där och då. På sikt har det blivit både ett sätt för mig att vara och ett naturligt intresse.” 

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi lära känna Hakim Rudels. Vi får sitta med under hans och Kristinas första podd-dejt där båda öppnar upp sig på ett personligt och djupare plan.

Missa inte detta!

Påjobbetpodden är en av Sveriges största ledarskapspoddar och drivs av bolaget Wise Consulting, som är experter på utveckling av organisationer och människor. Du hittar fler avsnitt där poddar finns.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.