Fotograf: Pressbild VOI / Elliot Nyhlin

Nu värderas Voi till 1 miljard kronor

Voi värderas till totalt 1 miljard kronor efter ny värdering i Investmentvolaget Vostok New Ventures kvartalsrapport.

Voi - företaget som förser storstäderna med elskotrar - är värderat till 1 miljard kronor.

Det skriver Investmentbolaget Vostok New Ventures i sin kvartalsrapport. 

Just investmentbolagets andel om 25 procent i Voi är värt 26,7 miljoner dollar, vilket motsvarar 256 miljoner kronor. Deras värdering av elskoterbolaget ger det ett totalt värde om drygt 1 miljard kronor.

”I den befinitliga portföljen är framstegen övergripande bra. Företagen presterar på budget eller något över. Om man skulle välja speciellt spännande områden så fortsätter BlaBlaCar, Babylon och VOI att sticka ut", skriver investmentbolagets vd Per Brilioth i rapporten.

Voi siktar på att expandera till 150 europeiska städer, skriver Di Digital. 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.