Fotograf: Privat

Sveriges 101 Supertalanger 2019 – Finansfolket

Finansfolket som har koll. 

1. Alexander Hartman
Född: 1980
Bolag: Northvolt

Läsa hela intervjun här. 

2. Josefin Landgård
Född: 1983
Bolag: Affärsängel

En av grundarna till den digitala vårdcentralen Kry som lanserades 2014. Förra året lämnade hon Kry för att investera i nya hälso- och sjukvårdsbolag, senast i fertilitetstrackern Grace Health för kvinnor i utvecklingsländer och Care To Translate, en medicinsk översättningsapp för vårdpersonal. 

3. Adela Dashian
Född: 1993
Bolag: Keefe Bruyette & Woods

Flyttade som 17-åring från Uppsala till USA för att nå toppen. Ett steg på vägen var prestigefulla Villanova University i en by med samma namn utanför Philadelphia. I dag gör hon karriär som den yngsta svenska kvinnan på Wall Street. 

Se hela listan över Sveriges 101 Supertalanger 2019 - Finansfolket på vår premiumsajt VA Insights. 

 

Prova Veckans Affärer Insights gratis i 30 dagar


Är du redan prenumerant? Läs här!

Läs mer: Hela listan med Supertalanger 2019 


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.