TEMA LEDARSKAP: Allt om hur du blir en ännu bättre chef

Här har vi samlat några av alla våra bästa guider, analyser, trendspaningar och case om ledarskap – hur du som chef bäst leder din verksamhet, både i med- och motgång.

För dig som vill få ditt företag att växa sig större och starkare, men som samtidigt brottas med resurs- och tidsbrist, samlar vi på Veckans Affärer ihop det allra viktigaste åt dig i form av affärsnytta och inspiration.

Med vår premiumtjänst Veckans Affärer Insights har du exklusiv access till en ständigt uppdaterad och fullmatad sajt - i din mobil, platta eller dator.

Inte prenumerant ännu? Prova Veckans Affärer Insights utan kostnad i 30 dagar så får du även tillgång till e-tidningen direkt!

Här är en del av innehållet:

argvd_mostphotos.jpg

Så undviker du att anställa kalla, själviska och manipulativa chefer
Vår expertskribent Sara Henrysson Eidvall ger dig några ovärderliga råd i rekryteringsprocessen.

businessman-fashion-pexels.jpg

Gig-ekonomin: Så fungerar egenanställning
Den så kallade gigekonomin växer och med den egenanställningsföretagen. Men egenanställning är ännu en främmande fågel inom den svenska arbetsrätten. Advokat Göran Smedberg reder ut.

colours_personlighet_unsplash.jpg

Omgiven av idioter, färger och bläckplumpar - allt du behöver veta om personlighetstester
Hört talas om personlighetsfärger, Omgiven av idioter och debatten om Årets förvillare 2018? Här är allt du behöver veta om att fånga in en människas personlighet.

amy-cuddy-foto-pasi-salminen-nordic-business-forum.jpg

Harvardpsykologen: Så äger du varje affärsmöte genom att "fejka" makt och pondus
Det tar bara några millisekunder innan domen faller. Att vända ett tveksamt första intryck, vare sig det är på affärsmötet eller jobbintervjun, är en tuff uppförsbacke. Men ingen omöjlig uppgift, enligt psykologen och Ted Talks-fenomenet Amy Cuddy.

davidnordfors_rikardwestman.jpg

”95 procent av oss arbetar på fel plats”
Att ge alla en skräddarsydd försörjning skulle skapa enorma värden, menar den svenske kvantfysikern David Nordfors. Tillsammans med internets skapare Vint Cerf vill han vända upp och ned på dagens jobbmarknad med hjälp av AI.

Johan 1L besk.jpg

Bonus, aktier, optioner...vår expert guidar till bästa drivkrafterna för dina anställda
Håll incitamentsprogrammen enkla. "Det finns en övertro att incitamentsprogram ökar motivationen och arbetsprestationen. Det är långtifrån självklart", säger vår expert Johan Österlund.

20170109_bonnierledarskap_portraetti_fotopaxengstroem_06.jpg

Konfliktskolan: Kamp, kompromiss eller samverkan?
Uppför du dig som en haj, en sköldpadda, en nallebjörn, en uggla eller en räv när det blir bråk? Lär dig de olika konfliktstilarna och hur du använder dem i konfliktskolan med vår expert Annika Ambjörnsson, jurist och beteendevetare samt rådgivare när det gäller bland annat coachning, förhandlingar och konflikter.

 

Testa Veckans Affärer Insights nu!


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST