ANNONS

Veckans “Kill och Pill” - Så lyckas ditt företag prioritera

Prioritera rätt och gå hem nöjd varje fredag? Veckans tips från superentreprenören Martina handlar om just det - prioriteringar.

I avsnitt 5 av I huvudet på en entreprenör berättar Martina Klingvall, en av Veckans Affärers Supertalanger inom kategorin Entreprenörer, om en enkel metod att använda för att prioritera rätt genom veckan. 

“Varje måndag morgon ska man ha förberett en ‘Kill’ och en ‘Pill’. ‘Kill’ innebär det absolut viktigaste som måste göras under veckan, medan ‘Pill’ inte behöver vara det viktigaste, men en skitgrej som ofta blir framskjuten”, berättar Martina Klingvall.

På fredagarna utvärderas sen punkterna, och har man inte skött veckans uppgift kan man få bjuda på fika.

“Genom den här metoden får vi lite koll på vad alla gör, istället för den klassiska runt bordet genomgången. Det är viktigt att både ‘Kill’ och ‘Pill’ är något som du hundra procent kan påverka själv. Våga testa detta, jag tror det är något som kan passa i väldigt många organisationer och företag.”

Inspireras mer av Veckans Affärers Supertalang:

Martina Klingvall om steget till att starta eget

Martina Klingvalls bästa tips för att utvärdera din affärsidé

Veckans fail - därför är det viktigt att våga misslyckas

Så kan storbolag inspireras av startups

 


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.