Fotograf: Nina Hedlund

Vd med diagnosen ADD: ”Tydlighet är viktigast i ledarskapet”

Var tydlig, ge frihet att lösa uppgifter på olika sätt och träna dig på att förstå andra. Då blir du bästa ledaren för människor med neuropsykiatriska diagnoser, menar Erika Malmberg, vd för Intechrity som skapar en inkluderande miljö för människor med eller utan diagnos.

Ex-polis, IT-säkerhetsexpert och vd för ett snabbväxande bolag.

Det är Erika Malmberg, medlem i Mensa och en av Veckans Affärers Supertalanger.

I podden berättar hon om sin diagnos ADD. Erika Malmberg ger dig bästa råden för att leda människor med ADHD, ADD eller andra kognitiva funktionsnedsättningar så att alla mår bra och kan prestera optimalt.

Lyssna på podden på vår premiumsajt VA Insights:

 

Prova VA Insights gratis i 30 dagar

Är du redan prenumerant? Lyssna på podden här!