ANNONS

Tre tips till dig som ska köpa förlovningsring

Funderar du på att fria? Här är några viktiga saker att tänka på innan du köper förlovningsringen.

Att fria till sin älskade innebär ofta en viss dos av nervositet och oro inför den stora dagen. Förväntningarna är höga och det finns många aspekter att ta hänsyn till. Vilken budget bör jag lägga mig kring? Ska jag följa traditioner eller inte? Vilken typ av förlovningsring uppskattar min blivande?

Vanbruun

Vanbruun har valt att flytta hela upplevelsen in i den digitala eran för att förenkla, öka valmöjligheterna och sänka priserna för kunderna. Undersökningar visar att man kan erbjuda upp till 70% lägre priser genom att sälja på nätet istället för i en fysisk butik. Sedan starten för knappt 5 år sedan har bolaget snabbt växt till att bli en av de ledande aktörerna för exklusiva smycken online i Norden. Bolaget omsätter idag cirka 33 miljoner kronor.
Läs mer på vanbruun.com

Här är tre tips som kan vara bra att ta hänsyn till innan man ställer den stora frågan.

1. Jämför
Det finns en uppsjö av återförsäljare bland vigselrelaterade smycken idag. Sondera terrängen i lugn och ro, jämför olika aktörers utbud, priser och service. Ställ dig frågan vad som är viktigt för dig. Är priset en viktig faktor? Är leveranstiden avgörande? Personlig service? Eller vill du få möjligheten att designa en helt egen ring?

På Vanbruuns hemsida kan du specialdesigna en förlovningsring helt efter dina önskemål.

2. Sätt en budget
Ett diamantsmycke kan kosta i princip hur mycket som helst. Nyligen såldes den unika rosa diamanten "The Pink Legacy" på auktion i Genève för drygt 450 miljoner kronor. Som tur är finns det betydligt billigare alternativ – så att i princip vem som helst kan köpa ett certifierat diamantsmycke, och ändå ha pengar kvar till både bröllopet och bröllopsresan.

3. Fråga en expert om råd
Att fatta beslut i vardagen kan vara svårt. Att fatta beslut om vilken förlovningsring man ska fria med kan vara ännu svårare. Valen är oändliga och likaså informationen som man ska ta till sig. För att underlätta och bespara dig själv tid: fråga en expert. Att vara väl insatt i ämnet förlovningsringar, och särskilt diamantringar är ingenting någon förväntar sig. Personlig rådgivning är därför en viktig, och kanske lite underskattad, del i förberedelserna.

Vanbruun erbjuder personlig rådgivning 08-21, varje dag, året om. Utbildade diamant- och smyckesrådgivare besvarar gärna alla dina frågor.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant