Veckans Affärer ökar mest i svensk press

När de flesta tidningar och tidskrifter tappar läsare ökar Veckans Affärer - mer än någon annan i svensk press.

Veckans Affärer är den överlägsna vinnaren i svensk press just nu. Vi växer mest av alla, såväl bland tidskrifter som dagspress. När de flesta idag tappar läsare ökar Veckans Affärers räckvidd med hela 19 procent, visar den senaste mätningen från Orvesto.

Veckans Affärer når idag fler läsare än någonsin genom alla våra olika kanaler och plattformar.

Med drygt 220 000 unika läsare på vår sajt VA.se är vi idag dubbelt så stora som närmaste konkurrenten bland affärsmagasinen.

Vi ser också hur allt fler vill betala för en fokuserad och vass kvalitetsjournalistik, i form av vårt månadsmagasin och genom dagliga uppdateringar på vår plattform för betalande prenumeranter, Veckans Affärer Insights.

Har du fortfarande inte upptäckt hela Veckans Affärer, gör det bums här!

Och det är mycket annat som händer i Veckans Affärers växande universum just nu.

I och med ett nytt samarbete med Bonnier Management 360, Sveriges vassaste VD-verktyg, får våra betalande prenumeranter nu än större tillgång till handfast vägledning inom en rad områden för den som leder ett företag i utveckling, bland annat organisation, HR, juridik, sälj och marknad.

Vår nya redaktionella satsning på kvinnor som bygger bolag, VA Kvinna Entreprenör, har fått ett fantastiskt mottagande från läsarna. Här berättar vi om entreprenörer som hittat nya vägar, skapat nytt och vågat ta steget - och som också råkar vara kvinnor. Vi kartlägger situationen för kvinnor som driver och startar bolag och ger praktiska tips och råd till den som vill starta ett företag - eller växa det hon har. Vi berättar om de nya finansiärerna och om smarta vägar för den som behöver resa mer pengar.

Veckans Affärers VD-Nätverk går nu in på sitt tredje år efter starten och har blivit en succé. Här kan VD:ar från stora och små bolag nätverka, få omvärldsbevakning och diskutera sina utmaningar i särskilda samtalsgrupper. Höstens nya grupper är helt fulltecknade och nu tar vi konceptet vidare ut i landet med början i Göteborg i februari.

Nystartade Veckans Affärer Akademi är Sveriges nya utbildningsinstitut inom affärsutveckling och ledarskap - för dig som vill gå lite mer på djupet. Här erbjuder vi kurser inom till exempel nudging, förändringsledning och ledarskap och ger de bästa verktygen för dig som vill utveckla ditt företag från litet till stort.

 

Upptäck hela Veckans Affärer


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Så brädade han konkurrensen i ”världens hårdaste yrke” – slog alla rekord som dammsugarförsäljare
  2. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  3. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  4. Affärsängeln bakom Malmös tech-succéer: ”Det är impact som gäller för mig nu”
  5. Tesla rasar på börsen efter beskedet att 3000 anställda sparkas
  1. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  2. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  3. Svensk-brittiske miljardären: ”EU-kommissionen har lurat byxorna av Theresa May”
  4. SBAB går mot strömmen och sänker bolåneräntor
  5. Här är det klart vanligaste jobbet miljardärerna hade innan de blev snuskigt rika

För dig som prenumerant