Fotograf: Richard Drew

Tipset: Här 4 aktier som är värda att slå till på

Det är en köpvärd kvartett. 

Saab, Kabe, Mekonomen och BTS är fyra köpvärda aktier just nu, enligt Affärsvärlden.

Saab

Försvarsbolaget Saabs order på skolflygplan till det amerikanska flygvapnet är ytterligare ett bevis på hur väl positionerat bolaget är i en geopolitisk fortsatt orolig omvärld. Affärsvärlden ser aktien som långsiktigt köpvärd. 

Kabe

De verkliga försäljningseffekterna av det nyligen införda bonus-malus-systemet och var konjunkturen befinner sig skapar viss osäkerhet kring husbilstillverkaren Kabe. Värderingen tar dock höjd för det och aktien är billig baserat på vinstprognoserna, bedömer tidningen som ger köpråd för Kabe.

Mekonomen

Bilreservdelskedjan Mekonomen köper konkurrenter och dubblar omsättningen. Resan har alla möjligheter att bli en lyckträff. Aktien handlas till ett p/e-tal på drygt 13 på prognosen för 2019. Tidningen bedömer att värderingen inte blir billigare och ger köpråd för marknadsledaren upp till 159 kronor. 

BTS

Konsult- utbildningsbolaget BTS växer snabbt samtidigt som det finns goda möjligheter att klättra närmare målet för rörelsemarginalen. Aktien handlas nära kursrekord men är fortfarande köpvärd. Bolaget har också höjt utdelningen 16 år i följd. Affärsvärlden ger köpråd för BTS.

 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant