ANNONS

Vinn en Ipad och en prenumeration på VA: Bli svensk mästare i tradingkunskap

Har du koll på trading och investeringar? Då är det upp till bevis nu: tävla om titeln Svensk mästare i tradingkunskap och vinn en Ipad från TradingView (värde 3600:-) och en helårsprenumeration på Veckans Affärer (Magasin och Insights, värde 4765:-).

Hur mycket kan du egentligen om trading, finansmarknaderna och investeringar? Vill du bara testa på vilken nivå du ligger eller har du stenkoll och går för titeln? Upp till bevis – delta i London Capital Groups kunskapstävling i samarbete med Veckans Affärer.

Nu är alla fyra deltävlingar ute - så du kan svara på alla 20 frågor direkt. Vinnaren kommer att presenteras på VA.se och kommer att kunna titulera sig Svensk mästare i Tradingkunskap 2018. Dessutom får den en Ipad (värde 3600:-) och en helårsprenumeration på Veckans Affärer (Magasin och Insights, värde 4765:-).

Så här gör du för att delta:

Ange dina kontaktuppgifter nedan och följ LCG Sweden på Twitter i widgeten nedan, sen är det bara att försöka pricka in rätt svar. Gör frågorna i tur och ordning för att komma vidare till nästa. Må kunnigaste trader vinna!

Deltävling 1

Deltävling 2

Deltävling 3

Deltävling 4

Hos London Capital Group kan du öppna ett gratis demokonto – och helt riskfritt lära dig handla med nya instrument (med fiktiva pengar)

All information som tillhandahålls är endast för utbildningssyfte och tar inte hänsyn till dina personliga omständigheter (till exempel ditt tillgängliga kapital och din risktolerans). CFD-handel innebär hög risk för ditt kapital och kan medföra förluster. CFD's är komplicerade instrument som innebär hög risk att förlora pengar till följd av hävstången. Vänligen notera att 79 % av våra privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD's. Du bör överväga om du har råd att ta risken att förlora pengar. Du bör söka oberoende rådgivning, om du känner att det är nödvändigt. London Capital Group är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority (FCA) med registreringsnummer: 182110. London Capital Group (CYPERN) Limited är auktoriserat och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission (Licensnummer: 341/17).


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.