Nytt Veckans Affärer magasin ute nu!

Med tre unicorns i portföljen är han Sveriges hårdaste investerare. I det senaste numret av Veckans Affärer berättar Pär-Jörgen Pärson hur hans hårdrocksintresse blev till managementfilosofi.

Nu finns ett rykande färskt nummer av Veckans Affärer ute i butik. Du som är prenumerant har förutom printversionen även tillgång till magasinet som e-tidning samt i vår mobilapp för iPhone eller Android. I mobilappen köper du också enkelt lösnummer.

Vill du också bli prenumerant? Här tecknar du din prenumeration!

Här är en del av innehållet:

PROFIL: På jakt efter nästa unicorn
Pär-Jörgen Pärson är stjärninvesteraren som ”upptäckte” Spotify. I senaste numret av Veckans Affärer avslöjar Pär-Jörgen Pärson vilket succébolag han sumpade, hur hans hårdrocksintresse blev till managementfilosofi och hur det gick till när han lyckades få sparken från McKinsey – två gånger.

ANALYS: Icas digitala dilemma
På ena sidan 1300 fria Icahandlare. På andra sidan miljontals köpsugna nätkunder. Mellan dem står en e-handelslogistik som går tvärs emot allt det som under ett sekel gjort handlarna till kungar.

HÅLLBART: Nordkorea gömmer framtidsguldet
Nordkorea är utfattigt. Men landet ruvar på sällsynta jordartsmetaller värda tusentals miljarder kronor som såväl grannländerna som USA och de stora techbolagen eftertraktar.

DIGITALT: Tur och retur Kina med gravidappen
Bonnie Roupés gravidapp har laddats ned nästan två miljoner gånger i Kina. Nu tar hon den till Sverige.

INNOVATION: Klimaträddning med förhinder
Norrmännen ser koldioxidlagring som sin nya olja och Bill Gates tillhör de frälsta. Men kostnaderna är enorma och även om det kan vara enda lösningen för att klara miljömålen växer skepsisen mot CCS.

Inte prenumerant ännu?

Teckna din prenumeration nu!


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.