ANNONS

Dags att lämna sommaren bakom - och tänka på nya året 2019

Låg energi på arbetsplatsen? Höj motivationen med en konferens i naturskön och avkopplande miljö på Lidingö.

När höstmörkret smyger sig på och sommaren bara är ett minne blott, är det dags att börja planera inför det nya året - 2019! Varför inte boka en energigivande konferens med kollegorna, där aktiviteter och kreativitet står i fokus? Att göra något festligt tillsammans i arbetsgruppen, på avdelningen eller på hela företaget är alltid uppskattat och höjer garanterat motivationen på jobbet. Men om idéerna till nästa företagsparty är skrala, vad gör man då? Här är några tips.

”Oavsett om det är kappsegling, fäktning eller barskola på programmet, så är det aktiviteter som höjer humöret och svetsar samman gruppen. Att ha roligt tillsammans höjer motivationen och den goda stämningen dröjer sig ofta kvar även när man är tillbaka på kontoret”, säger Patrik Olsson, försäljningschef på konferensanläggningen Skogshem & Wijk.

Läs mer och boka ditt event här! 

Skogshem & Wijk

Rum för Kreativitet

Skogshem & Wijk är skapad för möten och de arbetar alltid för att göra anläggningen optimal för moderna möten. De jobbar även mycket med färg och kreativa miljöer som ger Business Energy. Från Stureplan når du denna fina skärgårdsmiljö på bara 17 minuter.

”I en kreativ miljö blir man mer mottaglig för information och lärdom. Och med en anläggning som är byggd för konferens och stor flexibilitet finns alla möjligheter till en lyckad sammankomst.”

Naturnära teambuilding

”Natur gör folk glada och den verkar även stressnedsättande. En viktig del i en lyckad konferens med kollegorna är även att man har nära till aktiviteter. Teambuilding utvecklar ett arbetslag otroligt mycket. Och en konferens är ett utmärkt tillfälle att ge personalen en rejäl skjuts i motivationen innan det nya året sätter igång på riktigt.”

Inte nog med fantastisk miljö, stort utbud av aktiviteter, möjligheter till flexibilitet och massor av andra oändliga mervärden så bjuder även Skogshem och Wijk hela gänget på välkomstbubbel när ni bokar konferens med övernattning som genomförs mellan 1 januari och 30 april. Busstransporten står redo att hämta er och sist men inte minst - välj en extra rätt till maten och njut av en lyxig middag med fyra rätter.

”Det viktigaste är att komma bort från kontoret och helt tänka på något annat. Detta skapar större fokus på gruppen och det är lättare att koppla bort jobbet som väntar hemma på kontoret”, avslutar Patrik Olsson.

Läs mer om erbjudandet och boka här!

 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium