ANNONS
Marina Ljungberg, Marknadsförings- och kommunikationsansvarig på SF Bio Möten & Event.

Låt biosalongen bli företagets eventarena

Värdet av att träffas och skapa minnesvärda upplevelser face-to-face ökar alltmer i vår digitala värld. Därför är ett exklusivt filmevent på en biograf en riktig kundmagnet!

Möjligheten att hyra en biosalong för ett kundevent har funnits länge och varje år skapas många oförglömliga kundupplevelser på bio.

”Det blir allt viktigare för företag att träffa sina kunder och anpassa upplevelser för att fånga deras uppmärksamhet. Där ser vi att bioupplevelsen ger ett positivt intryck som lever kvar länge hos gästerna”, berättar Marina Ljungberg, Marknadsförings- och kommunikationsansvarig på SF Bio Möten & Event.

Event med ”gala-touch” brukar vara mest uppskattade, där man rullar ut röda mattan och serverar bubbel och snittar.

”Det påminner om våra galapremiärer och lockar många gäster. Man kan även visa utvalda filmer före biopremiär vilket förhöjer känslan av exklusivitet”, säger Marina Ljungberg.

I samband med biovisningen kan man mingla med sina gäster och sedan hålla en egen presentation på bioduken före filmen. Företaget kopplar då det egna varumärket till den exklusiva VIP-känslan av egen biovisning.

”Det är ett annorlunda och väldigt attraktivt sätt att skapa och förstärka kundrelationer på. Vi har biosalonger i 16 av Sveriges största städer så man kan också nyttja möjligheten med samma upplägg på flera olika platser”, säger Marina Ljungberg.

SF Bio har såväl mindre som större salonger, från 35 till 700 platser, vilket skapar förutsättningar för många olika typer av event:

”Hos oss kan man hålla alltifrån frukostseminarium och konferenser till produktlanseringar, bolagsstämmor och mässor. Oavsett om du planerar ett mindre möte eller ett stort event så vägleder vår personal dig – allt för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt, nämligen dina gäster och ditt budskap”, avslutar Marina Ljungberg.

Läs mer och boka på www.motenochevent.se


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.