Fotograf: Tim Risberg/TT

Uppgifter om nya ”Iphone XS” kan ha läckt

Nu släpps bilder på "Iphone XS" knappt två veckor innan Apple offentliggör sina nya kreationer.

Apple har precis haft fullt upp med att skicka ut inbjudningar till ett event den 12 september, som ska äga rum på dess campus. Där väntar en presentation av det nya tillskottet i Iphonefamiljen samt ett par nya Apple Watch-modeller, skriver Business Insider.

Nu kan en känd Apple-blogg, 9to5Mac, ha avslöjat detaljer kring de nya prylarna innan Apple själv hinner visa upp sina kreationer.

I ett inlägg på Twitter, som publicerades under torsdagen, visas två mobiler upp på en bild som påstås vara riktiga kampanjbilder.Enligt 9to5Mac ska modellerna heta Iphone XS och kommer bland annat finnas i guldfärgad metall.

Apple väntas även komma ut med ett tredje, billigare, alternativ.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.