10 dagar kvar till valet – här är partiernas löften till dig som entreprenör och företagare

Här får du snabbt och översiktligt koll på allt vad de olika partierna har lämnat för vallöften till näringslivet.

Moderaterna lovar ett brett personaloptionsprogram, Liberalerna vill ha ett särskilt startup-visum, KD och SD vill utöka undantagen från turordningsreglerna i LAS och S vill förbättra systemet med korttidsarbete.

Det är bara några av alla vallöften till dig som företagare.

Veckans Affärer Insights systersajt Bonnier Management 360 har gått igenom partiernas alla vallöften till näringslivet. Och uppdaterar dem naturligtvis fortlöpande fram till valet i takt med att nya utspel och vallöften presenteras från partierna.

På vår premiumsajt Veckans Affärer Insights får du access till hela genomgången:

Prova Veckans Affärer Insights i 30 dagar

Är du redan prenumerant? Läs här!


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.