Fotograf: Lindsten/Nilsson

Näringslivets mäktigaste kvinna goes postorder

Ellos Group har inlett ett partnerskap med entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip

Ellos Group har inlett ett partnerskap med entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip, enligt ett pressmeddelande.

Det nya samarbetet syftar till att öka kännedomen för varumärkena Ellos Home och Ellos Fashion, samt få upp försäljningen till kvinnor.

LÄS MER: Näringslivets mäktigaste kvinnor 2018: ”Vi har vågat kliva fram och ta plats”

”För Ellos är vår kund, vår kvinna alltid i fokus, Isabella Löwengrips följare kommer få ta del av Ellos unika och inspirerande stilerbjudande inom hem och mode, vilket även kommer skapa synergier och inspiration plattformarna emellan som vi med spänning ser fram emot att avslöja”, säger Marina Davarinou, vd på Ellos.

”De har lyckas transformera ett postorderföretag till ett e-handelsbolag att räkna med och med en mängd för mig självklara varumärken såväl som Ellos egna ser jag fram mot att skapa ännu bättre förutsättningar för mina följare och kunna inspirera till en självklar och bra businessgarderob såväl som inspirerande interiör i mitt nya hus”, säger Isabella Löwengrip.

Nominera din favorit till Näringslivets mäktigaste kvinnor 2019

Ellos ägs av riskkapitalbolaget Nordic Capital.