Här är de senaste ryktena om årets iPhones - som Apple-insiders kallar ett "S"-år

Apple kommer sannolikt att lansera nya iPhones i september, som teknikjätten har gjort varje år sedan 2012. Vi vet mer.

Här är de senaste ryktena om vad Apple kan komma att avslöja nästa månad.

Nu har vi en tydligare bild av vad som kan förväntas, skriver Business Insider som också hänvisar till uppgifter från nyhetsbyrån Bloomberg.

Enligt Bloomberg kallar vissa personer i Apple detta ett "S år", med hänvisning till Apples gamla system att introducera en ny design ett år och sedan hastighetsuppgraderingar, S, året därpå.

Apple kan komma att lansera tre nya iPhone-modeller i september, enligt Bloomberg och andra källor. Var och en kan ha en iPhone X-liknande design, med en skärm som täcker hela framsidan av enheten, plus ansiktsigenkänningskamera.

En telefon kommer att se ut som iPhone X men har interna uppgraderingar, inklusive snabbare bearbetning och en bättre kamera.

En annan telefon kommer att vara en stor "high-end"-telefon, i storlek som dagens iPhone 8 Plus men med en kant-till-kant skärm som mäter 6,5 tum.

En ny mjukvarufunktion kommer att ge möjligheten att använda två appar sida vid sida, och utnyttja den större skärmen, enligt Bloomberg.

Kanske är den bästsäljande nya iPhone-modellen en billigare variant som kan komma i flera färger med en 6,1-tums LCD-skärm.

Andra nya prylar som kan komma från Apple så snart som nästa månad är nya Apple-klockor och en ny version av AirPods, företagets trådlösa headset.

 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST