ANNONS

”Vi måste våga ta steget in i framtiden”

För att skapa ett modernt och funktionellt samhälle – med tekniska lösningar som är hållbara och är ekonomiskt försvarbara – krävs företag med kompetens, mod och visioner. Det menar Tomas van Zalingen, vd på TFIP.

TFIP (Technology For Infrastructure Projects) är ett växande teknikkonsultbolag med fokus på komplexa infrastruktur- och samhällsbyggnadsprojekt.

”Vi måste våga ta steget in i framtiden. För TFIP, som är ledande när det kommer till att nyttja modern teknik, är det självklart att tänka långsiktigt, kostnadseffektivt och hållbart. Vi använder oss av intelligent 3D-modellering under planeringsstadiet vilket gör att det går att förutse och åtgärda eventuella problem som tidigare gjorde att infrastrukturprojekt både drog ut på tiden och blev kostsamma”, säger Tomas van Zalingen och tillägger:

”Eftersom vi redan på planeringsstadiet arbetar långsiktigt och planerar för underhåll och framtida reparationer sparar vi på framtida resurser.”

Sverige har en fantastisk positiv utveckling när det gäller investeringar i infrastruktur och digitalisering vilket gör potentialen stor och möjligheterna många.

”För TFIP har målet att bli ledande på digitala lösningar lett till flera framgångar. Under året har vi dubblat personalstyrkan och förutom kontoren i Göteborg och Stockholm har vi precis öppnat ett kontor i Falun”, säger Julia Strandberg, marknads- och kommunikationsansvarig.

Vad krävs då för att skapa den framtida staden som möter behoven av ett modernt samhälle? 

”Beslutsfattare behöver ta första steget. Därefter krävs det företag som har kompetenta och kunniga specialister som – med hjälp av moderna tekniska och digitala lösningar – vill utmana gamla tankemönster för att möta de utmaningar vi står inför”, säger Tomas Van Zalingen och avslutar:

”Det är fantastiskt att arbeta med de unika infrastrukturprojekt som vi är delaktiga i och vi söker ständigt nya, kunniga medarbetare som vill vara med och bygga den framtida staden och skapa morgondagens infrastruktur.” 

Läs mer om TFIP här!


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.