ANNONS

Här är alternativet till testosteron-tillskott

Har du funderat på att börja använda testosterontillskott för minska symtomen? Innan du vidtar en så drastisk åtgärd rekommenderar vi att du tar en titt på ett kosttillskott som ger många liknande fördelar.

Testosteronnivån i kroppen minskar med åldern och många män i övergångsåldern upplever att testosteronbristen går ut över hälsan. För att hitta tillbaka till sitt ”gamla jag” väljer många män att börja med testosterontillskott.

"Det är inte alla som är berättigade till medicinsk behandling med läkemedel, trots att de besväras av symtom som är vanliga i övergångsåldern, såsom bristande ork, mindre muskelmassa, låg sexlust och depression", säger Rolf Wiggo Sandnes, organisk kemist.

Han har sedan lång tid tillbaka insett att det finns behov av ett mildare kosttillskott för män som önskar reducera de besvär som testosteronbrist medför.

Läs också: Mannens övergångsålder – symtom

Ett kosttillskott för män som frigör testosteron

Kosttillskottet T+ är utvecklat för män som vill få ut mesta möjliga av livet utan att behöva ta testosterontillskott. Medicinska testosterontillskott har biverkningar, vilket du slipper helt och hållet om du använder kosttillskottet T+.

"Vi som har utvecklat det här kosttillskottet menar att det har en optimal sammansättning av örten bockhornsklöver, vitaminer och mineraler. Kombinationen av aktiva ämnen kan bidra till att övergångsåldern blir mindre jobbig och mer lustfylld", förklarar Rolf Wiggo Sandnes.

Bockhornsklöver är en ört som växer vilt i Medelhavsområdet och i Sydostasien och som bidrar till att öka mängden fritt testosteron i kroppen. Detta sker genom att bundet testosteron ombildas till fritt testosteron som kroppen kan tillgodogöra sig.

"När vi kommer upp i åldrarna har vi mindre fritt testosteron i kroppen, det mesta av testosteronet är i bunden form. Örten bockhornsklöver kan bidra till att den fria andelen ökar", säger Sandnes*.

Kosttillskottet som uppskjuta övergångsåldern

En normal testosteronnivå för män är mellan 200 och 1 200 nanogram per deciliter. Ett blodprov hos läkaren kan ge svar på vilket testosteronvärde du har. Men innan du gör det kan du ta reda om din testosteronnivå är låg genom att göra det här enkla testosterontestet.

En tablett om dagen kan ge dig mer energi, ökad muskelmassa och ökad sexlust. Med stor sannolikhet kommer du att känna skillnad redan efter sex veckor.

Vill du prova T+, kosttillskottet som är skräddarsytt för män?

Köp det alternativa testosterontilskottet i dag.

Läs mer här om T+ här:

Ökar nivån av fritt testosteron med i genomsnitt 46 %

Har du låga testosteron-värden? Gör det här testet och få svar

De vanligaste tecknen på att övergångsåldern har startat hos män


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST