ANNONS

Så slipper du betala för parkering i Stockholm

För många innerstadsbor är bilen en kostsam dyrgrip som oftast står parkerad på andra sidan stan när du väl behöver den. Bättre då att ha 300 bilar i din direkta närhet över hela stan och aldrig betala för parkering.

“Jag har alltid haft en egen bil, men när jag flyttade tillbaka till Stockholm valde jag att använda mig av DriveNow istället. Inget har egentligen ändrats, det är enkelt att hitta en bil i närheten, det bara att låsa upp med appen och köra iväg”, säger Sofie Ingvarsdotter som ofta använder sig av bildelningstjänsten. 

Konceptet är enkelt. På bara 10 minuter kan du registrera dig på deras hemsida och ladda ner appen, hitta en ledig bil i närheten av där du är och börja köra. Du reserverar och låser upp bilarna med appen och sedan har du en ny BMW eller MINI helt för dig själv så länge som du vill ha den. Bilarna är utspridda över hela stan och är tillgängliga dygnet runt. 

Parkera gratis i Stockholm. Det bästa med DriveNow är att du kan lämna bilarna över hela stan där det passar dig och att parkeringen ingår i priset. Du måste därmed inte lämna tillbaka bilen där du tog den. Det enda du behöver göra är att parkera på första bästa gatuparkering som sköts av Easypark, kliva ur och låsa bilen med appen och lämna den där.  

Kör utan krångel

Att prova är det bästa sättet att upptäcka hur smidigt det är. Just nu kan du via Veckans Affärer gå med för endast 49 kr istället för 290 kr och få första 20 minuterna gratis att testa tjänsten med!

Läs mer om erbjudandet här

Smidig prismodell. Du betalar bara när du använder tjänsten och då ingår allt bränsle, kilometer, vägtullar, försäkring samt kostnaden för parkering i Stockholm. Du kör från 4,80 kr/min (priset varierar efter bilmodell upp till 5,50 kr/min för BMW X1) och tjänsten har inga års- eller månadsavgifter. Om du behöver bilarna en längre tid kan du boka ett timpaket i appen till ett lägre pris, upp till 96 timmar. Även då ingår allt bränsle och parkering i Stockholm. 

Roliga modeller från BMW och MINI. Det roligaste med DriveNow är att du kan välja mellan smidiga MINI i olika varianter till BMW 1-serie, helt elektriska BMW i3 samt rymliga BMW X1 och MINI cabriolet beroende på vad du ska göra för stunden

DriveNow sköter allting. En stor del av konceptet går ut på användarna inte ska behöva fundera själva på tankning, tvättning, underhåll och besiktning. 

“Vi förstår att stockholmarna har ett innehållsrikt liv med mycket på schemat och därför tar vi hand om bilarna åt dom. Börjar bränslet ta slut så skickar vi till exempel ut en av våra medarbetare som fyller upp den och ställer tillbaka den på gatan”, säger Marie Broberg.

Att prova är det bästa sättet att upptäcka hur smidigt det är. Just nu kan du via Veckans Affärer gå med för endast 49 kr istället för 290 kr och få första 20 minuterna gratis att testa tjänsten med!

                       


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.