ANNONS
1 av 3

Knäck koden och yoga på Mallorca – Digital Bootcamp stretchar din digitala kompetens

Sugen på att lära dig mer om kodning och sociala medier under fyra dagar på Mallorca? Här är eventet för dig. 

Digital Bootcamp är en fyrdagarskurs i den avkopplande miljön i Palma på Mallorca, där du blir digitalt uppdaterad och får praktiskt användbara kunskaper i hur du använder digitala verktyg i din professionella vardag. Resan går av stapeln den 8-11 november 2018 där det blir workshops med bland annat Frida Boisen, digital chef för Bonnier Magazines & Brands, som håller konkreta övningar och berättar mer om hur du kan främja dina digitala kunskaper inom sociala medier. 

Föreläsningar och workshops

Moa Nandorf, digital utvecklare på Bonnier News, håller under fredagen en workshop i kodning, där hon kommer att berätta varför programmering är en oumbärlig kunskap. Under lördagen följer Lisa Strøm Pedersen, Head of social media operations på sociala digitalbyrån Esatto, upp med utbildning i digitala nätverk, där hon lär dig mer om begreppet Social Selling.

”I en tid där de flesta individer numera söker, researchar och utvärderar produkter, tjänster och företag, helt på egen hand via Google och sociala medier, och en tid där unga människor knappt vill ta upp telefonen och prata med företag, finns det snart inte plats för de företag som på traditionellt sätt gör som de alltid har gjort och förväntar sig att fortfarande vara med i gamet”, berättar Lisa Strøm Pedersen.

På Digital Bootcamp får du alltså med dig både ny kunskap och avkoppling. Genom gemensamt nätverkande knyter du nya kontakter och får professionella utbyten med andra intressanta personer som utvecklar och driver företag och organisationer.  

Nya kunskaper - nya kontakter

Den fyra dagar långa resan bjuder på unik miljö och boende på ett fyrstjärnigt hotell med spa. Både morgon och kväll blir det träningspass och yoga – och självklart tid för avkoppling i solstolen. Följ med på gemensamma luncher och middagar, andas havsluft på utflykter och upptäck ön – men framförallt, utveckla och uppdatera dina kunskaper inom kodning och sociala medier!

”Digital Bootcamp blir det perfekta avbrottet för att fokusera på hur du kan nyttja digitala kanaler, framför allt sociala medier, med en strategisk höjd”, säger Lisa Strøm Pedersen.

Digital Bootcamp

Knäck koden, lyckas med dina sociala medier och skapa nya affärsmöjligheter i dina nätverk. Tillsammans med Moa Nandorf, digital utvecklare, Bonnier News, Lisa Strøm Pedersen, Head of Social Media Operations och utbildare på sociala digital-byrån Esatto och Frida Boisen, digital chef, Bonnier Magazines & Brands får du fördjupad kunskap inom dessa ämnen med experthjälp och heldagar med workshops – här ges konkreta tips som direkt kan implementeras i ditt vardagliga arbete. 

Läs mer här