Victoria Silvstedt vid presentationen av årets sommarvärdar för P1:s radioprogram Sommar under en pressträff i Berwaldhallen i Stockholm. Fotograf: Henrik Montgomery / TT

Victoria Silvstedt: Jag trejdar varje dag på börsen

Victoria Silvstedt är en av årets sommarpratare. I samband med nyheten avslöjar stjärnan nya detaljer kring hennes nyfunna intresse för trading. 

Den svenska storstjärnan har tidigare flera gånger berättat om sitt intresse för aktie- och valutahandel.

Intresset har vuxit sig så starkt att hon idag tar hand om sin portfölj och handlar aktier och valutor på daglig basis. Det sade Silvstedt till Sveriges Radio i samband med dagens presentation av årets sommarpratare.

“Jag tar hand om min egen portfölj, trejdar dagligen på börsen, mycket valuta och det betyder att man måste hänga med i vad som händer hela tiden.”

Tidigare har Silvstedt berättat för Expressen hur lätt det är att dras in i tradingen.

”När man ser att man kan tjäna pengar så blir man beroende, det blir som en drog.”

I vilken grad Victoria Silvstedts sommarprat kommer handla om ämnet är ännu oklart.

I fjol berättade hon till Di om hur hennes intresse för aktier och investeringar föddes efter att ha uppmuntrats av sin pappa att spara långsiktigt.

”[Senare] så skötte rådgivare mina pengar, och då förlorade jag ganska mycket under kraschen 2008. Efter det har jag själv tagit ansvar över mina investeringar”.

”Nu har jag 70–80 procent i mer breda och säkra fonder. Resten leker jag lite med”, sa Silvstedt då.

Bland sommarpratarna 2018 finns också Mouna Esmaeilzadeh, grundare och tidigare vd för Scilife Clinic som nu är känd som Doktor Mouna i TV4, och Inge Thulin, vd på företaget 3M som hoppade av Donald Trumps näringslivsråd.

LÄS MER: Elon Musks favoritsvensk, rekord-vd:n och Supertalangerna – Här är sommarpraten du inte får missa

 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST