ANNONS

Oslagbar upplevelse: Bjud dina kunder på Nobelfest

Nu kan du bjuda dina kunder, kollegor och affärspartners på den senaste Nobelmenyn –  komponerad av stjärnkocken Tom Sjöstedt och konditorn Daniel Roos.

Vill du imponera på utländska affärspartners? Eller bjuda dina kunder på en upplevelse för livet? Det krävs faktiskt inte någon inbjudan för att få uppleva smakerna från festernas fest. Stadshuskällaren serverar nämligen förra årets Nobelmeny – och alla historiska menyer från Nobelbanketten sedan starten 1901.

”Gästerna får en fullständigt unik mat- och dryckesupplevelse. Maten tas alltid fram av Sveriges för tillfället mest tongivande kock. Den senaste menyn är komponerad av stjärnkocken Tom Sjöstedt och konditorn Daniel Roos ”, berättar Robert Andersson, källarmästare på Stadshusrestauranger.

Perfekt för jubiléet

Upplev Nobelmenyn

I Stadshuskällaren finns rum som passar både stora och små sällskap. Restaurangen erbjuder flertalet festmenyer och kan även skräddarsy event efter önskemål.

Läs mer här

Är man minst tio personer och har en framförhållning på tio dagar går det att välja bland alla historiska menyer. Ofta är det jubilarer – såväl privatpersoner som företag – som vill äta dessa. Om ett företag bildades 1968 passar det såklart bra att fira 50 års-jubileet med en tidsresa för sinnena.

”Det är en angenäm utmaning för köket att återskapa menyerna från de första åren, och vi strävar alltid efter att komma så nära originalet som möjligt. Vi tar fram likvärdiga smaker, och är noggranna med märken och producenter”, säger Robert.

Yttersta världsklass

Inte nog med att maten är i yttersta världsklass – den presenteras dessutom på Nobelservisen.

”För större sällskap öppnar vi upp festvåningen, och då arbetar personalen i vita serveringsrockar, samma typ av kläder som under Nobelbanketten. Men vi har även ett vackert chambre séparée för 12 till 14 personer. Och det går givetvis även bra att komma i mindre sällskap än så.”

Han berättar att responsen är väldigt positiv.

”Inte minst från våra utländska gäster. Nobelfesten är ännu större utomlands, och för många blir det ett minne för livet. Det är också väldigt uppskattat att man får med sig en tryckt och numrerad meny.”


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant