H&M:s nya drag för att locka nätshoppare: Fri frakt och returer

Nu slopar H&M fraktavgifterna på beställningar online.

Samtidigt som Postnord försöker få bukt med den stora inströmningen av paket från Kina försöker de europeiska klädjättarna få sina svenska kunder att köpa mer varor på internet. I dag införde H&M fri frakt och fria returer i samband med återlanseringen av sin kundklubb.

"Från och med vecka fem återlanserar vi nya H&M Club på den svenska marknaden. Att shoppa med fri frakt och fri retur är en del av nya H&M Club, som vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda", skriver H&M:s presskontakt Amanda Larsson i en kommentar.

Även brittiska konkurrenten Asos försöker locka digitala kunder med fria leveranser. De lanserar sin premiumtjänst i Sverige där kunder kan få snabba leveranser redan nästa dag.

Asos erbjuder sina kunder fria leveranser utan begränsningar på vare sig värde eller antal beställningar för en årsavgift på 225 kronor.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST