Nya Veckans Affärer magasin ute nu!

Årets miljardärsnummer av Veckans Affärers magasin finns ute nu. Som prenumerant kan du läsa allt detta. I print eller digitalt som e-tidning eller i vår mobilapp för iPhone eller Android.

För dig som ännu inte är prenumerant, slå till direkt här!

Som prenumerant har du också tillgång till Veckans Affärer Insights, affärsnytta och inspiration, paketerad i en smidig och ständigt uppdaterad digital lösning.

 

Missa inte detta i senaste numret av Veckans Affärer magasin:

HÅLLBART
Företagen har tröttnat
Medan staterna bråkar om klimatmålen skriver det ena företaget efter det andra i det tysta under egna klimatavtal. Allt om den hetaste hållbarhetstrenden i näringslivet just nu: science based targets. 

KAPITAL
Kinas nya ekonomi är rosa
Ännu en gigantisk marknad är på väg att att öppna sig i Kina. I Taiwan samlade Pridefestivalen 120 000 människor – och företagen vill vara med.

Här är VA500 - Sveriges 500 största bolag. 
Volvo dominerar totalt i toppen av Sveriges 500 största företag 

INNOVATION
Röd svensk robot klar att inta Kina. 
Det lilla svenska musikteknikbolaget Teenage Engineering och innovationsgurun Jesper Kouthoofd har blivit kinesiska internetjätten Baidus robot- och AI-leverantör.  

DIGITALT
EQT: Omställningen måste gå fortare.
Wallenbergarnas egen digitaliseringsguru Sven Törnqvist konstaterar attSverige har hamnat rejält på efterkälken i den digitala omställningen. ”Jag tror inte att företagen insett hur illa ställt det är.” 

Silicon Valleys hetaste vd älskar Sverige. 

”Vi ska bli e-sportens Robin Hood” 

P-pillerdödaren får in 250 miljoner 

För dig som ännu inte är prenumerant, slå till direkt här!

LISTA
Sveriges 187 miljardärer
Sveriges allra rikaste har aldrig varit fler. Men nu står de inför en rad utmaningar; generationsskiften, e-handelsexplosion, en skakig fastighetsmarknad och en osäker börsutveckling. 

SPECIAL
Bryggeriboomen
Runtom i Sveriges 290 kommuner nns 309 bryggerier. Nu hakar jättarna på trenden med hantverksöl och samtidigt blir de entreprenörs- drivna mikrobryggerierna er och er. 

PROFIL
Nick Boström: ”AI kan bli vår sista innovation.” 

Svensk-brittiske losofen Nick Boström har fått världens ledare att vakna inför hotet från super- intelligenta maskiner. Nu funderar Oxford- professorn, som är en av vår tids skarpaste hjärnor, på lösningen. 

PERSONLIGT
Nätverk kräver en annan sorts ledare.

Datadrivna bolag boostar din karriär.

Konsten att hantera en narcissist. 

 

För dig som ännu inte är prenumerant på Veckans Affärer, slå till direkt här!

 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant