Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Här är de hetaste aktierna i Norden just nu.

1.  Hansa Medical AB(HMED.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 241.5 (11.5)
Hansa Medical AB visar en stark utveckling innanför en stigande trendkanal. Fortsatt positiv utveckling indikeras, och det finns stöd ner mot golvet på kanalen. Gav också köpsignal från en omvänd huvudskuldra-formation vid brottet upp genom motståndet vid 223. Ger signal om vidare uppgång till 294 eller mer. Aktien har marginellt brutit upp genom motståndet vid ca 240 kronor. Etablerat brott kommer att indikera vidare uppgång. Volymtoppar och volymbottnar motsvaras väl av toppar och bottnar i kursen. Det styrker trendbilden. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
2.  SSAB A(SSABA.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 40.65 (0.13)
SSAB A ligger i en stigande trend och fortsatt positiv utveckling innanför den indikeras. Befinner sig i en rektangelformation mellan stödet på 38.97 och motståndet på 43.06. Etablerat genombrott på en av dessa nivåer signalerar fortsatt utveckling i samma riktning. Gav köpsignal från en rektangelformation vid brottet upp genom motståndet vid 40.55. Ger signal om vidare uppgång till 48.31 eller mer. Aktien har brutit upp genom motståndet vid ca 39.40 kronor. Vidare uppgång är därmed signalerad, och det är nu stöd vid 39.40 kronor vid reaktioner tillbaka. RSI-kurvan visar en fallande trend, vilket kan vara en signal om ett kommande trendbrott ned. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
3.  Chr. Hansen Holding(CHR.CO) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 564.5 (6.5)
Chr. Hansen Holding har fallit tillbaka mot golvet i en stigande trendkanal. Vidare uppgång indikeras och dagens kursnivå kan vara en god ingångskurs. Har stigit kraftigt efter köpsignal från en rektangelformation vid brottet upp genom motståndet vid 545. Målkursen vid 562 är nått, men formationen signalerar fortsatt utveckling i samma riktning. Aktien har brutit upp genom motståndet vid ca 552 kroner. Vidare uppgång är därmed signalerad, och det är nu stöd vid 552 kroner vid reaktioner tillbaka. Volymtoppar motsvaras av kursbottnar och volymbottnar motsvaras av kurstoppar. Det försvagar den stigande trenden och kan vara en signal om ett kommande trendbrott. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
4.  Yara International(YAR.OL) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 356 (-4)
Yara International ligger i en stigande trend och fortsatt uppgång innanför den indikeras. Har tagit ut målkursen vid 382 efter brott på en rektangelformation. Kursen har nu fallit tillbaka något, men formationen indikerar vidare uppgång. Aktien närmar sig stödet vid ca 347 kroner, vilket kan ge en reaktion uppåt. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
5.  Bang & Olufsen AS(BO.CO) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 142.5 (1.5)
Bang & Olufsen AS ligger i en stigande trend och fortsatt positiv utveckling innanför den indikeras. Har dock en möjlig huvudskuldra-formation under utveckling. Etablerat genombrott under stödet vid 134, helst på ökande volym, signalerar om fortsatt nedgång. Aktien har brutit upp genom motståndet vid ca 135 kroner och vidare uppgång är därmed signalerad. Volymtoppar motsvaras väl av kurstoppar och volymbottnar motsvaras väl av kursbottnar. Det styrker trendbilden. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
6.  Kinnevik B(KINVB.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 268 (1)
Kinnevik B visar en stark utveckling innanför en stigande trendkanal. Fortsatt positiv utveckling indikeras, och det finns stöd ner mot golvet på kanalen. Aktien testar stödet vid ca 266 kronor, vilket kan ge en reaktion uppåt. Aktien är tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
7.  Scandic Hotels Group AB(SHOT.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 116.75 (5.5)
Scandic Hotels Group AB ligger i en stigande trend och vidare uppgång innanför den indikeras. Vid reaktioner tillbaka finns ett stöd mot golvet i trendkanalen. Har också brutit en motståndsnivå och gett köpsignal från en långsiktig trading range. Aktien har marginellt brutit upp genom motståndet vid ca 116 kronor. Etablerat brott kommer att indikera vidare uppgång. Volymbalansen är positiv och stärker aktien på kort sikt. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
8.  Oriflame Holding AG(ORI.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 340 (0)
Oriflame Holding AG visar en stark utveckling innanför en stigande trendkanal. Fortsatt positiv utveckling indikeras, och det finns stöd ner mot golvet på kanalen. Aktien har brutit upp genom motståndet vid ca 332 kronor och vidare uppgång är därmed signalerad. Aktien är tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
9.  Copperstone Resources AB ser. B(COPPB.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 1.68 (-0.01)
Copperstone Resources AB ser. B ligger i en stigande trend och vidare uppgång inom den indikeras. Kursen har nu dessutom fallit tillbaka mot golvet i trendkanalen, vilket bör ge en reaktion upp. Har dock brutit en stödnivå och gett en säljsignal från en långsiktig trading range. Aktien ligger mellan stödet vid ca 1.48 kronor och motståndet vid ca 2.20 kronor och etablerat brott på en av dessa nivåer kommer att signalera om framtida riktning. Volymtoppar och volymbottnar motsvaras väl av toppar och bottnar i kursen. Det styrker trendbilden. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 
10.  MTG B(MTGB.ST) - 7 dec 2017. Senaste slutkurs: 343.5 (1.4)
MTG B visar en stark utveckling innanför en stigande trendkanal. Fortsatt positiv utveckling indikeras, och det finns stöd ner mot golvet på kanalen. Gav också köpsignal från en rektangelformation vid brottet upp genom motståndet vid 322. Ger signal om vidare uppgång till 363 eller mer. Aktien har stöd vid ca 305 kronor. Volymbalansen är positiv och stärker aktien på kort sikt. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Så brädade han konkurrensen i ”världens hårdaste yrke” – slog alla rekord som dammsugarförsäljare
  2. Nätverk av daytraders misstänks manipulera kurser i stora svenska aktier
  3. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  4. Tipset: Fyndläge i Nordea efter kursraset – ”maffig direktavkastning”
  5. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  1. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  2. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  3. Svensk-brittiske miljardären: ”EU-kommissionen har lurat byxorna av Theresa May”
  4. SBAB går mot strömmen och sänker bolåneräntor
  5. Här är det klart vanligaste jobbet miljardärerna hade innan de blev snuskigt rika

För dig som prenumerant