Fotograf: Lars Pehrson/SvD/TT

Allra släppte just sin årsrapport

Rapporten är inne - men saknar revisorernas underteckning. 

Allra har lämnat just in en årsrapport till bolagsverket, som är ofullständig. Förutom att revisorerna från byrån Mazar inte undertecknat redovisningen saknas även en revisionsberättelse, rapporterar Dagens Industri.

Det framgår även att värdepappershandeln i Dubai, som fick ta emot en del kritik, ökade under året. Det var den tidigare anställda revisionsbyrån Deloitte som valde att hoppa av uppdraget efter att ha gjort en revisionsanmälan gällande Allras derivattransaktioner som deras ppm-fonder gjorde genom koncernens värdepappersbolag i Dubai under 2016.

Varför den nuvarande byrån Mazars revisioner inte har skrivit under är ännu oklart.

Vd:n för byrån, Marianne Sandén har uppgett till Dagens Industri att de planerar att lämna in en revisionsberättelse för Allra:

"En årsredovisning som inte är underskriven av revisorerna och som inte har en vidhäftad revisionsberättelse är inte fullständig. Vi avser att avlämna en revisionsberättelse, och varför bolaget har valt att skicka in årsredovisning till Bolagsverket måste du fråga bolaget."


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant