ANNONS

Uppe bland molnen – svenskt HRM-system gör livet lätt för Norges affärsliv

All personaladministration i ett enda lättanvänt system – tillgängligt överallt. Norska redovisningsjätten BDO väljer ett svenskt, helt molnbaserat, HRM-system.

Norges branschledande företag inom revisions- och redovisningsrådgivning, BDO, väljer att satsa på svenska personalsystemet Flex HRM – som samlar tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR-stöd i en enda webbaserad lösning, tillgänglig dygnet runt från vilken dator, smartphone eller sutfplatta som helst.

”Vi såg behovet av en mer uppstyrd personaladministration hos flera av våra kunder, och vi på BDO vill självklart finnas där för att hjälpa dem att få bättre koll på det området”, berättar Andreas Vik, delägare i BDO Norge, som har ansvarat för upphandlingen.

Flexibelt och lättanvänt

Flex Applications AB grundades 1990 och finns idag i Örebro (huvudkontor), Stockholm, Göteborg och Oslo. Företaget utformar kompetenta och användarvänliga system för personaladministration.
Läs mer här!

Han menar att Flex HRM stack ut från konkurrenterna på framförallt tre områden.

”I jämförelse med de andra system vi tittat på är det mycket lättanvänt. För oss är det också viktigt att systemet kan användas av både små och stora företag – och där gör Flex verkligen skäl för sitt namn, det är flexibelt och anpassningsbart. Sist men inte minst behövde vi ha ett 100 procent molnbaserat system som stödjer alla de viktiga HR-processerna”, säger han.

Många av BDO:s kunder är i stort behov av ett lättanvänt HR-stöd.

– Vi tycker att det är roligt att få visa Flex HRM för våra kunder, eftersom det är en produkt som blir väldigt väl mottagen, avslutar Andreas Vik.

Siktar på att expandera

För Flex Applications är affären bara början på en större satsning.

”Norge är en spännande marknad för oss, och en målmedveten satsning då ambitionen på sikt är att expandera över hela Norden”, säger företagets ägare och koncernchef Miran Dennerqvist.

Så här funkar Flex HRM:


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant